L’enemic invisible no és un mal somni; és una realitat.

Actualment la humanitat té un enemic invisible que està matant milers de persones. Tant savis que ens considerem, oi?

Inventem projectils i bombes atòmiques matant-nos uns i altres. Destrossem la natura i matem els que no pensen com nosaltres i que haurien de ser els nostres germans.
I en canvi un element al que ni podem veure, és capaç de malmetre tot allò que creiem era el nostre progrés. Ens cal reflexionar? Ens cal tenir valors i actuar com a “animals racionals”?

Com a conseqüència d’aquesta pandèmia serem capaços de treure’n lliçons? Ara, la natura, s’està netejant de les immundícies que les nostres “civilitzacions” han contaminat. Cal aprendre d’aquesta lliçó. Tenim a les nostres mans lluitar per frenar els perjudicis humans d’aquesta pandèmia. Com fer-ho?

Segons l’OMS, el virus afecta amb major intensitat a persones grans o que ja tenen malalties cròniques. Els símptomes principals de les infeccions per coronavirus son els següents: Tos, mal de coll, febre, dificultat per respirar, mal de cap, calfreds, malestar general, secreció i degoteig nasal. Encara no hi ha una vacuna que ens protegeixi i per tant és molt important prevenir la infecció evitant els contagis.

La Generalitat ha posat en funcionament una connexió electrònica que permet accedir a una aplicació en la que es formulen diverses preguntes que els hi permet fer un diagnòstic preventiu.

Tots junts guanyarem!

Que la esperança no decaigui, que el somriure no s’amagui i l’amor no tingui fronteres.

FER UN COMENTARI