Governar per mitja Catalunya

Reflexions d’un ignorant

Publicada: 18/03/2020 20:47h | Actualitzada: 21:49h

Inés Arrimades, Lorena Roldán, Cayetana Álvarez, Pablo Casado i els de VOX no paren d’insultar i denunciar els polítics catalans i a tot el que fa olor de catalanisme. És indignant la seva voluntat d’insultar a qui no pensa com ells. Obsessionats en contra del govern català al crit de “solo gobierna para media Cataluña”.

  • Quan el senyor Rajoy va recollir signatures contra Catalunya per tota Espanya, a aquelles signatures hi adjuntava un certificat que deia “solamente contra media Cataluña”?
  • Quan Catalunya acull famílies procedents de tot l’Estat espanyol que han vingut cercant feina i poder refer les seves vides, els ho hem negat? No els fa vergonya dir el que diuen?
  • Quan un ministre va dir “hay que españolizar a los niños catalanes”, parlava de la meitat de “los niños catalanes”? No els fa vergonya dir el que diuen?
  • Quan a Catalunya es fa La Marató, els diners només es dediquen als malalts de “media Cataluña”? No els fa vergonya dir el que diuen?

Les mesures del govern català per combatre el coronavirus, són per mitja Catalunya? No els fa vergonya dir el que diuen?

I es podrien posar molts més exemples. Segurament no els fa vergonya, doncs si els en fes, no ho dirien. I vet aquí la qüestió. Aquestes persones, tenen vergonya? En tenen poca? No en tenen gens?

Que cadascú que en tregui les seves conclusions.

COMPARTIR

2 COMENTARIS

FER UN COMENTARI