A la vista de les actuacions judicials que estan duent a terme “los letrados” en el judici que s’està fent contra el senyor Trapero, crec que queda en evidència que la “justicia española” actua conxorxada i amb un objectiu prefixat. Condemnar-lo sigui quina sigui la veritat.

Es veu que l’historial pacífic i reivindicatiu dels catalans els molesta, els posa rabiosos i volen ensorrar-lo. I des de Madrid no poden tolerar que els Mossos actuïn valorant els drets de manifestació i valorant els drets de convivència. Hi creuen que empresonant el senyor Trapero i la direcció dels Mossos ho podran aconseguir.

Posaré tres exemples.

  1. L’actuació dels Mossos en el tema dels atemptats de la Rambla. Una actuació exemplar, dirigida pel senyor Trapero, que va posar de manifest que tot i tenir restringida “oficialmente” la informació de l’imam, va demostrar una capacitat d’actuació que va ser elogiada per tot el món. “Hay que eliminar a Trapero que es quién los dirige”.
  2. Les urnes que tot i els obstacles policials i judicials van aparèixer “per miracle” i que ens van permetre votar. “Hay que eliminar a Trapero que es quién los dirige”.
  3. El comportament correcte dels Mossos que sense repressió ni aldarulls, varen retirar moltes més urnes que la policia i la Guàrdia Civil que feien ús de les seves porres (allò de l’“a por ellos”). “Hay que eliminar a Trapero que es quién los dirige”.

La definició que trobo en el diccionari de les paraules justícia, conxorxa i veritat és el que em porta a plantejar-me l’interrogant d’un dubte seriós. La justícia i la conxorxa equivalen a la veritat?

  • Justícia: És la que defineix que les actuacions dutes a terme s’ajusten o no a les lleis que s’estableixen en una comunitat de persones.
  • Conxorxa: Tracte, maquinació, manipulació, tupinada, entre dues o més persones, encaminat a l’objectiu de falsejar la veritat.
  • Veritat: Relat i/o constatació de fets i/o coses que s’han produït.

Oi que quan la justícia és alterada per una conxorxa, deixa de ser veritat i ja no és justa?

COMPARTIR

FER UN COMENTARI