Sobre l’entramat judicial espanyol a Europa

Reflexions d’un ignorant

Publicada: 12/01/2020 13:41h | Actualitzada: 19:48h

L’expresident del Parlament Europeu, el senyor Antonio Tajani, durant el seu mandat, va posicionar-se, clara i rotundament, contra Catalunya. La seva actitud, va tenir l’elogi, el suport i el premi de tots els espanyolistes contraris a Catalunya.

El 2013 Mariano Rajoy li atorga la Gran Cruz del Mérito Civil “por su defensa de España en Europa”. L’octubre del 2007 el rei li va entregar el premi Princesa d’Astúries, i el maig del 2018 li entrega el premi Carlos V. La Comunitat de Madrid, l’octubre del 2018, li dóna el premi d’Excel·lència, i l’ultradreta Societat Civil Catalana el premi Seny.

El substitut del senyor Tajani, l’actual president del Parlament Europeu, David Sassoli, coneixedor de la realitat catalana i esgarrifat de la injustícia duta a terme pel senyor Tajani, desmunta el “tingladu” de complicitats del seu antecessor i en una duríssima intervenció restitueix i atorga les credencials d’europarlamentaris tant a Puigdemont com a Comín i exigeix a Espanya que compleixi les resolucions dels tribunals europeus.

A partir d’aquí, comença a desmuntar-se tot l’entramat judicial construït sobre interpretacions esbiaixades de les lleis i que han suposat persecucions judicials, presons i exilis injustos pels milers de catalans que el seu gran pecat es voler tenir la llibertat de consultar al poble de Catalunya sobre el seu futur.

Oi que tot i tots els inconvenients val la pena lluitar per aconseguir la llibertat de les persones que vivim i convivim a Catalunya?

Oi que la nostra història ens marca seguir en el camí de convivència, solidaritat i bons costums que sempre ha distingit la gent de Catalunya? És per això que volem ser lliures de poder definir el futur del nostre poble.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI