El president de la Coronela de Barcelona, Nico Martín, nascut a Bonn (Alemanya) el 1965 ha mort aquest passat dijous a causa d’un càncer. Impulsor de l’associació de la Coronela i apassionat historiador, era molt reconegut dins del món independentista i en especial de la recreació històrica de la guerra de Successió.

Som sabedors i conscients que hi ha molta feina a fer i recuperar i que no som perfectes, car la perfecció en aquest camp és molt difícil i mancarien, no ja anys, més aviat generacions, per poder recuperar tot allò que un dia ens van prendre. Hi ha molts forats que mai no es podran omplir, ja que s’han perdut per sempre més, però, a l’igual que un trencaclosques, anem encaixant de mica en mica les peces per a formar la imatge més propera al que vam ser.

Lamentem comunicar-vos que aquesta matinada ens ha deixat en Nico Martín, president de la Coronela de Barcelona. Nascut…

Posted by Coronela de Barcelona on Divendres, 12 de juliol de 2019

 

Donec perficiam.

FER UN COMENTARI