Sobre el senyor Marchena

Reflexions d'un ignorant

Publicada: 18/03/2019 08:38h

Aquest senyor es diu Manuel Marchena Gómez. Neix a Las Palmas de Gran Canaria, el 1959. És jurista. Magistrat del Tribunal Suprem d’Espanya des del 2007. Presideix el tribunal que jutja al Parlament i al Govern, és a dir al poble de Catalunya.

Cal suposar que deu ser una persona honesta i justa en les seves decisions. Però, és just i honest no admetre proves de les defenses? Ni vídeos de la violència policial? No deixar contrastar les contradiccions de les acusacions dient que “el tribunal ya decidirà si procede o no”? Oi que ja sabem què és el que decidirà?

Aquest senyor “excelentísimo”, té frases tan boniques com “no entre usted a valorar lo que yo digo”. Si les defenses opinen diferent d’ell, han de callar? Això és ser honest i just?
Aquest senyor que fa callar a les defenses però admet les acusacions d’un partit polític com VOX.

Tot un exemple d’honestedat i justícia, oi?

Com pot ser que alguns jurin que diran la veritat (Rajoy, Zoido, Millo, Santamaría..) i diguin que “no lo recuerdo, no me consta lo que pasó”? Una de dues, o son tòtils, uns ineptes, o estan mentint. L'”excelentísimo“, els hi demanarà responsabilitats per mentir? Les declaracions del lehendakari Urkullu, no demostren que el senyor Rajoy va mentir? El senyor Millo diu que recorda que l’ús de la força policial va ser mínima i proporcional; proporcional a què? Tampoc recorda que havia dit públicament, que ho lamentava i demanava disculpes? En què quedem senyor Millo, en quina de les dues afirmacions va mentir?

El trato de la policia hacia los votantes fue exquisito”. Senyor De los Cobos dixit; això no és mentir? La seva “exquisidesa” és, pegar amb porres, disparar per fer mal, donar cops de coça, arrossegar per terra, estirar dels cabells, empènyer escales avall i colpejar al cap? Amb més de 1000 persones lesionades? Això sí, “será un juicio honesto y justo”. Contra Catalunya, sempre tot ha estat honest i just, oi?

2 COMENTARIS

  1. Totalment d’acord amic Narcís. Crec que coincidim plenament en les nostres opinions.
    Aquest judici té molt de polític i ben poc d’imparcialitat.

  2. Aquet judici es una pamplina montada per Ñ amb la col-laboracio del TS per justificar l-ho injustificable…i res mes.

FER UN COMENTARI