Reflexions que no faran

Reflexions d'un ignorant

Publicada: 04/11/2018 20:10h

Hi ha personatges a Espanya, entestats en l’immobilisme, i crec que són incapaços de fer-se les reflexions que s’indiquen en aquest escrit.

  • Seny Rajoy: Un “patriota espanyol” de pedra picada. La seva radicalitat el va portar a recollir signatures contra Catalunya; a dur als tribunals l’Estatut de Catalunya, i que van anul·lar articles aprovats en altres “comunidades”; a dur als tribunals acords del Parlament que afavorien a la ciutadania; a declarar el 155, perjudicant-nos a tots, independentistes i constitucionalistes; a convocar eleccions i no respectar-ne els resultats. Aquesta persona ha fet la reflexió de que tots aquests despropòsits son els que acceleren el desig d’independència a Catalunya?
  • Senyor Felipe VI: Rei gràcies a Franco. Vol seguir sent el rei per mantenir la seva inviolabilitat i poder fer i desfer sense control i mantenir els seus sous “una miqueta” superiors el salari mínim. Li agrada sentir dir “viva el rey” i per això als catalans que no li diuen els renya “con la pretensión final de la Generalitat de que sea proclamada ilegalmente la independencia” (discurs del 3 d’octubre de 2017). Serà capaç de reflexionar i respectar les llibertats de tots?
  • Senyor Pablo Casado: No para de despotricar contra els catalans. En el poc temps que presideix al PP, ja ha superat tots els límits d’insults i falta de respecte vers Catalunya i les seves institucions. Serà capaç de reflexionar i comportar-se civilitzadament?
  • Senyora Arrimadas i senyor Rivera. Els crec persones intel·ligents, però absolutament egocèntrics i obcecats en el foment d’un populisme irresponsable. Solament és bo i legal el que ells diuen. Seran capaços de reflexionar i superar la seva obcecació?

Tot això que fan aquests senyors és l’agraïment que ens demostren per la generosa acollida del nostre poble pels que han vingut a viure a Catalunya? Seran capaços de reflexionar? Es donaran compte de les seves injustícies? O és que volen tractar-nos com a gossos lligats pel coll i “a la voz de su amo”?

FER UN COMENTARI