Justícia o venjança?

Reflexions d'un ignorant

Publicada: 15/11/2018 09:18h

Dos presidents perseguits i jutjats per Espanya: Artur Mas i Carles Puigdemont. Els “pecats més perillosos” que han comès…

  • Artur Mas: Les manifestacions massives dels onzes de setembre i la votació del 9-N.
  • Carles Puigdemont: La convocatòria del referèndum de l’1-O i la redacció de les lleis que donarien estructura política a la República, en el cas que els catalans en referèndum ho decidissin.

Membres dels governs exiliats i empresonats “preventivament” fa més d’un any. Multes milionàries. Acusacions de tots els delictes que fiscals i jutges “imparcials” s’han inventat.

Primera reflexió: Oi que les presons són per castigar? Si aquests membres dels governs catalans estan empresonats preventivament això no és ja un càstig? Això és justícia o és odi i venjança?

Segona reflexió: Van ser immenses les dificultats que milers de persones varen vèncer per fer possible urnes i paperetes. Algú dubte que aquesta victòria democràtica va ser resposta amb l’odi i la brutal repressió policial? Oi que més de dos milions de persones van votar? Quants vots més haurien pogut ser comptabilitzats si la policia no hagués robat moltes de les urnes?

Tercera reflexió: El senyor Felipe VI és rei perquè un dictador va “reinstaurar democràticament“ la monarquia. Naturalment el senyor Felipe li deu agraïment infinit, doncs gràcies a aquell dictador té un munt de privilegis. Bon sou, futur de riquesa per les filles, inviolabilitat… Pot fer els disbarats que vulgui que no serà jutjat! Deu ser per això que en el discurs del 3-O estava d’acord amb la brutalitat policial? República catalana? Ni parlar-ne! Si Catalunya fos independent el senyor Felipe perdria els euros que els catalans deixarien de pagar-li!

Quarta reflexió: Oi que si Catalunya fos independent no estaria ofegada econòmicament i disposaria de més diners? Oi que el Govern podria atendre adequadament les necessitats socials dels catalans, independentistes o no?

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI