I si el 21-D va ser més independentista del que es va dir?

Preguntes oportunes

Publicada: 29/11/2018 08:42h

Publicat (El Confidencial): “Hisenda detecta que Indra va pagar 3,3 milions d’euros per treballs il·localitzables a un proveïdor del PP”. “L’UCO, (Guàrdia Civil), conclou que Indra va desviar 600.000€ públics al PP amb empreses pantalla”.

A qui va encarregar el PP el recompte de vots el 21-D? A Indra! És obligatori que el recompte ho faci una empresa que guanyi en concurs públic? Sí! Va respectar aquesta llei el govern del PP quan va imposar el 155 a Catalunya per a les eleccions? No! Ha estat acusada Indra per escàndols en votacions a l’Equador, Argentina, per manipulació de dades a favor dels governs que la van contractar? Sí! Ha tingut incidències en votacions espanyoles aquesta empresa? Sí! S’ha vist investigada i associada a escàndols com Lezo, Gürtel o Púnica? Sí! Hi ha estudis que diuen demostrar els desajustaments entre vots i censos? Aquí està tot publicat?

elecciones-catalanas-2015-1

També es diu que la metodologia no permet el frau però, amb aquests antecedents, és segur que l’independentisme està en el 47%? Però i si fos molt superior i l’estat està enganyant, una vegada més, a la societat catalana?

En quin model polític volen viure els catalans que de debò siguin demòcrates? Des de la dignitat democràtica, què és el més coherent per a un votant català que se senti demòcrata de debò? La Independència possibilista i optimitzadora o la dependència d’un estat en fallida i en sospita en les seves votacions?

perladignitat4 500px

4 COMENTARIS

  1. Varem ser i som cada día mes ls independentistes n vots escons Tot. I Aixo Q no s, atura d vení gent e paniola, Q es cla no voten ni jxcat etc o la Cup. Tot i Aixi Ei partit basket barca72-63 qi venc? I dp altra final barca, 70-57madrism m un porc jugado Q fa 36p i Q? L. Navarro 34 i l gasol32. Xatos República i terra lliure

  2. Esteu insinuant que es van alterar els resultats,que va guanyar la República i ens ho están amagant?
    I els observadors internacionals?O no n’hi havia?
    Que potser es tot una enganyifa

  3. El fraude en las elecciones españolas tiene como base: 1 – Que la papeleta se le entrega al votante antes de ir al centro electoral ( es el único estado que conozco que lo permite ). 2 – El voto exterior – rogado actualmente – y que es suceptible de manipulación. 3 – Se permite la encuestación 2 horas antes del cierre, con lo que se puede saber lo que se necesita para obtener el último escaño

FER UN COMENTARI