Cal donar suport als pressupostos del PSOE?

Preguntes oportunes

Publicada: 18/10/2018 09:38h

Publicat: “El PSC no aprovarà els pressupostos del Govern ‘mentre la unilateralitat estigui sobre la taula'”.

El PSC prioritza els interessos del PSOE d’Espanya, als dels seus propis militants, votants i habitants de Catalunya. No és res de nou. Va defensar el dret d’autodeterminació. Després recolzà el 155 i ho amenaça. No recolzarà a la Generalitat mentre hi hagi risc d'”unilateralitat”. Què ha demostrat la “bilateralitat”? Existia? Qui és “unilateral” en incompliments constitucionals, estatutaris, pressupostos, que han perjudicat i perjudiquen a “tota” la societat catalana? L’Estat espanyol, “el seu” constitucional, “els seus” grans partits PP i PSOE. Quan bona part de la societat catalana, no alguns líders!, ha reaccionat per “dignitat democràtica” davant la “unilateralitat” espanyola se l’acusa de “unilateral” i se la castiga. Vol l’estat espanyol en exclusiva la unilateralitat? És digne que hi hagi un sol militant i votant socialista que accepti la unilateralitat “espanyola” i els clars danys a la seva llibertat, benestar, al present i futur de les seves famílies i la de “tots” a Catalunya?

Publicat: “El PSOE demana als partits independentistes recolzar els pressupostos sense contrapartides”.

el-secretari-general-del-psoe-pedro-sanchez-5b111e870f680

Com qualificar que un govern demani suport a canvi de res? Reconeix un deute de 10.000 milions d’euros només dels últims anys i que, per llei, està obligat a aportar (no parlem dels 350.000 milions acumulats de l’espoli fiscal). Entre altres aplicacions: Llei de la dependència que havia d’atendre a mitges. La Generalitat assumeix la major part. Treu recursos on pugues. El PSOE ofereix “només” 1.450 milions d’aquest deute i en 4 anys! Mentre, es publica que ha anunciat 1.000 milions d’euros més per a Andalusia. I vol un xec en blanc qui és tan clarament morós o està en fallida? Què guanyaran els militants i votants socialistes a Catalunya, tots els habitants, si es recolza sense contrapartida? Res! Accepta el PSC recolzar els pressupostos de la Generalitat sense exigències? Han de ser els presos polítics moneda de canvi? Des de la dignitat democràtica, què és el coherent? Recolzar sense retirada de càrrecs i llibertat, sense exigir alguna cosa tan senzill i democràtic com “votar”? Sense poder disposar dels “propis” recursos per a gaudir del benestar merescut, justícia social avançada que Catalunya pot aplicar per si mateixa? Què és el coherent?

Publicat: “Sánchez demana que es recolzin els seus pressupostos per patriotisme”.

Pedro_Sanchez-PSOE-ARCO-Elena_Valenciano-Espana_287236787_67184756_854x640

Definició: “Sentiment que té un ésser humà per la terra natal o adoptiva a la qual se sent lligat per determinats valors, afectes, cultura i història”. Podríem afegir-hi: “Mitjans de vida”. A quin “patriotisme” es refereix Sánchez? Tots els habitants de Catalunya, naturals i immigrats, pateixen els perjudicis de la política espanyola. Els fets objectius ho demostren. Han de renunciar els catalans al seu propi patriotisme per afavorir a un govern que els castiga? Tenen que renunciar els catalans adoptius, al seu benestar, democràcia, llibertat i justícia social, per un patriotisme espanyol que els va obligar a emigrar de la seva terra i els segueix castigant?

1539268193_556952_1539271986_noticia_fotograma

Per dignitat democràtica, cal recolzar el pressupost del PSOE renunciant a la llibertat de presos, dret a decidir i sense contrapartides, per patriotisme espanyol?

perladignitat4 500px

FER UN COMENTARI