La pancarta, de 36 metres de llargada, es penjarà en un pont perquè es pugui veure des de l’N-340 a Alcanar. El lema “República catalana” donarà la benvinguda a tothom que entri a Catalunya. Durant la nit, a més, estarà il·luminada i vigilada per un grup de voluntaris per evitar atacs contraris a la llibertat d’expressió. És per això que s’anima a tothom que pugui a donar un cop de mà a partir de divendres al migdia, moment en el qual es penjarà la pancarta.

En paraules de Vero Santapau a l’aguaita.cat, “vindrà gent de tot el territori a donar-nos suport i d’altres que es quedaran fent guàrdia amb nosaltres”. També comenta que “és una acció oberta a tothom, sempre respectant normes bàsiques de seguretat” i que “és un acte que fem per al poble i per reivindicar que tenim dret a expressar-nos, sempre pacíficament”.

FER UN COMENTARI