Sobre el major Lluís Trapero

Reflexions d’un ignorant

Publicada: 24/08/2018 15:14h | Actualitzada: 25/08/2018 08:09h
  • Perquè el cap dels Mossos —el conseller d’Interior, Joaquin Forn—, és a la presó acusat de pertànyer a una “organización terrorista“?
  • Permetre la celebració del referèndum de l’1 d’octubre és un acte de terrorisme?

A aquestes dues preguntes sóc incapaç de donar-hi resposta. Al contrari, em plantegen més preguntes.

  • Al senyor Trapero i al cos dels Mossos, després de l’atemptat de la Rambla de Barcelona, se’ls va fer un merescut homenatge per la seva esforçada i valenta feina feta. Si els Mossos i el senyor Trapero pertanyen a una “organización criminal”, els criminals eren ells i no els que van fer els atemptats?
  • Fiscals i jutges lluiten aferrissadament contra el catalanisme i el color groc. Són també membres d’alguna “organización criminal”?
  • Organización criminal”, només és aplicable als que democràticament volen deixar la “nacionalidad española” i pertànyer a la “nacionalitat catalana”?
  • S’ha celebrat actes en record a l’atemptat de Barcelona. I en agraïment al cos dels Mossos? Hi van ser el rei espanyol i el seu cap de govern, en canvi no hi va ser el senyor Trapero. El “rey” i el “jefe del gobierno”, també varen lluitar contra els atemptats?
  • Segons el senyor Sánchez, Felipe VI, entén perfectament el que passa a Catalunya i vol ser el rei de “todos los catalanes”. Ens ho podem creure? Oi que sembla que desconeix el discurs que va fer Felipe el dia 3 d’octubre? Serà que el desconeix o que ens vol aixecar la camisa?

En la meva ignorància no trobo resposta a aquestes preguntes.

1 COMENTARI

  1. L’article ha estat titulat Sobre el caporal Josep Lluís Trapero, durant hores no heu corregit l’error. Quin poc coneixement de les graduacions policials i quina poca professionalitat periodística. Perdeu qualsevol credibilitat

FER UN COMENTARI