Crec sincerament que tant en Rivera com l’Arrimadas haurien de demanar hora de visita a un especialista, bé sigui un psiquiatra perquè els llaços els fa imaginar una bomba de rellotgeria o un oftalmòleg que els tracti aquesta nova “malaltia” anomenada “groguisme” que els perjudica enormement les seves facultats mentals.

Segon l’opinió del catedràtic, Jesús Castillo —àmpliament compartida—, posar un llaç groc no és trencar la convivència sinó una protesta per una decisió judicial que es considera injusta, no cal ser independentista per fer-ho, només ser demòcrata. Sé perfectament que aquest parell no són independentistes, el dubte, ara mateix, és si són demòcrates.

ines-arrimadas-600x380

La senyora Inés està decebuda perquè des de la seva visita a Tortosa, no li fan cas i passen d’ella olímpicament i ella, que pretenia ser xiulada i esbroncada per poder dir que els catalans som violents i la ciutadania està dividida i enfrontada, es troba que li està fallant el màrqueting que tenia previst i ben assajat.

L’Albert des de la moció de censura i el canvi de líder al PP es troba orfe d’idees, sap que ha perdut protagonisme i no ho pot suportar. La situació l’agafat amb el pas canviat i no sap ben bé que ha de fer. Ciutadans que va néixer inicialment per anar contra la immersió lingüística, ara es troba que l’únic que vol, pot o sap fer, és atacar Catalunya i l’independentisme.

1110193_1

Són molts els exemples que es poden citar, des de les brigades nocturnes de gent, amb el cap i la cara tapada per no ser reconeguts que a les tantes de la matinada es dediquen a treure els llaços grocs, com ara fer pintades en color vermell perquè es visualitzin els colors de la banera espanyola. Estan en contra de la llibertat d’expressió i l’ataquen barroerament.

La seva pretensió és demostrar, al preu que sigui, que no sols existeix una ciutadania dividida sinó que existeix un enfrontament visceral i que pretenen que arribi a les quotes de violència que ells voldrien i que estan fracassant estrepitosament davant una societat molt més madura i intel·ligent que ells.

5b868e3f025b9.r_1535552160652.0-22-800-434

Els últims dels seus ridículs han estat la seva “performance” a Alella (Maresme) on no tenen ni un trist regidor, traient uns quants llaços per sortir per la televisió i res més. El que pot ser, que igual no ho saben, és que al cap de poca estona els llaços tornaven a existir allà on havien estat ells i molt superiors en nombre.

La traca final de la seva democràcia va estar en la manifestació davant el parc de la Ciutadella per protestar per un afer -deplorable tot s’ha de dir- però que ells han aprofitat per manifestar, a quatre veus, que es tractava d’un independentista que va ser violent amb una dona que treia llaços grocs (l’agressor i l’agredida ho han negat).

Un home que duia una samarreta groga va ser força increpat pels manifestants i un càmera de Telemadrid va ser colpejat, insultat i agredit perquè van creure que era de TV3. Tant li fa per a qui treballés, es tractava del treballador d’un mitjà de comunicació que va rebre l’odi que C’s es preocupa d’inocular contra Catalunya.

1535619364735

Rivera ha dit que no ho denunciarà perquè es tractaria, sens dubte, d’alguns infiltrats que no tenien a veure amb afiliats, votants o simpatitzants de Ciutadans presents a la manifestació i que no es tractava d’un delicte d’odi (?).

Qui vol que hi hagi violència? A qui beneficia? Qui fa tot el possible perquè existeixi? Queda clar quin és el projecte de C’s per a Catalunya?

3 COMENTARIS

  1. El projecte que té Cs per a Catalunya tothom ja ho sap i es que deixi de ser Catalunya.
    Manel enhorabona pels 300 escrits al diari i que segueixen.

  2. Estic tan cansada de aquets impresentables,desgraciats, que diuan que estiman Catalunya i nomes fan confrontar la gent perque posant llaços grocs per una causa justa dels que estan a la preso.Estan aquesta gent Arrimadas Ribera,Casado i tota la gent que als segues per anar al psiquiatra de tan mala gent que son I es diuen Catòlics? Dolents….mes no poden ser

  3. A CS. els senta com un tir trobar llaços grocs per tos el carrers de catalonha, e no poguer impedir els remata.

FER UN COMENTARI