Convocada una manifestació dissabte en contra de les llargues vacances parlamentàries

Publicada: 26/07/2018 08:07h

Moviment Republicà Català (MRC) ha convocat una manifestació el propvinent dissabte 28 de juliol en contra de les llargues vacances que farà el Parlament de Catalunya. En concret, la protesta es farà per mostrar públicament el rebuig a que els parlamentaris facin vacances fins l’octubre en un moment com l’actual i que els treballadors de mitjana ni tant sols disposin d’un mes anual en comparació als dos dels diputats.

La convocatòria està feta pel dissabte a les 12h del matí a la Plaça Sant Jaume de Barcelona i el lema és “Tenim feina, no a les vacances parlamentàries”.

1 COMENTARI

  1. Em sembla molt bé aquesta manifestació, i per tant, els dono tot el meu suport. Diré més: És inadmissible les prebendes de les quals gaudeixen els polítics, els quals han sigut triats o elegits pel poble. Poble el qual no gaudeix ni per casualitat dels avantatges de tota mena que gaudeixen ells: sous, vacances, jubilació, targetes de crèdit, cotxe si escau, etc. etc. etc., quan el poble ras no pot, ni tampoc hi ha visos que mai en puguin fruir. Com tampoc és acceptable les festes o absències al parlament que es permeten quan els convé.
    Però què és això? Xauxa? S’ha d’acabar. Jo sóc jubilat i sé la misèrrima pensió que cobro, i jo els he votat.

FER UN COMENTARI