Senyor Borrell, permeti’m demostrar-li el meu agraïment.

A vostè, com a premi a la seva gran reputació d’estadista, el senyor Sánchez flamant president del “Gobierno de España”, li ha conferit un càrrec de gran responsabilitat. El felicito. Ara vostè amb la seva gran equanimitat, experiència i voluntat de servei a les causes nobles i de justícia absoluta, podrà traslladar a Europa i al mon sencer, les grans virtuts que atresora l’estat espanyol, del qual i desgraciadament, una colla de ximplets catalanistes volen separar-se d’aquest estat modèlic en el que la democràcia és la seva mes gran virtut.

Genials les seves paraules inicials i al missatge que vostè ha llançat al mon en una de les primeres entrevistes que li han fet, quan diu que a Catalunya tenim el gran risc d’un “violent enfrontament civil”.

Vostè supera la clarividència del senyor Rajoy quan es va referir a “los hilillos de plastilina”, o a “un referèndum que no se ha realizado”, donant a entendre que 2.300.000 catalans deuen ser tòtils i visionaris doncs diuen que van participar “en una cosa que no existia”.
Suposo que vostè és una persona valenta. Li demano que segueixi perseverant amb la seva clarividència. I si ho creu oportú, aconselli al senyor Sánchez que qualsevol dia faci entrar els tancs per la Diagonal i li recordi allò de que “hay que bombardear Barcelona cada 50 años”.

Quin sort que tenim els catalans de que persones com vostè i el senyor Rajoy ens ajudin a adonar-nos de la necessitat que tenim de separar-nos d’un estat que tant ens estima.

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI