Senyora Inés i senyor Rivera

Reflexions d'un ignorant

Publicada: 21/05/2018 12:44h

Em dirigeixo a vostès amb respecte. Són dos polítics que han aglutinat un bon nombre de votants, a Catalunya i a Espanya. Això demostra que han modelat un discurs dissuasiu. Tinc 78 anys. En néixer l’any 39 a casa ho passaven malament. Dels 6 fins al 12 anys per malaltia, no vaig poder anar a escola. Ho dic per fer-los evident la meva ignorància.

Coses de les que vostès diuen i defensen, no les entenc. Els hi poso alguns exemples.

  • Vostès creuen que el nou govern Català, sols governarà per la meitat dels ciutadans? Les lleis que apliquin seran sols per una meitat i prou?
  • Governs catalans (abans del 155) varen aprovar lleis per ajudar a les famílies necessitades sense seleccionar-los per parlar català o castellà. Això és governar solament per una meitat? Però resulta que es van quedar amb un pam de nas gràcies al les senyores i senyors de Madrid.
  • Vostès de veritat creuen que a les escoles de Catalunya s’adoctrina? Suposo que vostès van anar a alguna escola de Catalunya, i per tant també varen ser víctimes d’aquest adoctrinament, oi? Els mestres que vostès van tenir no els deurien adoctrinar gaire bé, doncs ja en veiem els resultats.
  • Volen tancar TV3? Saben que a La Marató es recullen diners per investigar malalties? Es pensen que sols se’n beneficiarà la meitat de la societat catalana? Han fet vostès algun donatiu?

Senyora Arrimadas i senyor Rivera. Vostès son lliures de fer el que vulguin. Però el que no poden fer és mentir. Suposo que els deu ser difícil reflexionar en paràmetres diferents als dels seus interessos electorals. Recordin…

  1. Déu ens dóna la llibertat i la responsabilitat dels nostres actes.
  2. La justícia de déu és mes justa que la justícia espanyola.
  3. Hi ha una dita que diu qui que “mal fa, mal pensa”.

Si aquestes quatre ratlles d’un ignorant els poguessin fer reflexionar una mica, em donaria per satisfet.

1 COMENTARI

  1. Em sembla un contingut molt adient amb molt bones reflexions i edemes molt acurades, pro penso que no serviran de res, perque els seus interesos politics van molt per devant de la veritat . Rlls no dubten a enganyar a la societat i a generar odi(el qual portara consecuencies molt dures)
    Jo penso que el missatge respira respecte, pro personalment penso que personal d’aqest tipus nomes mereixen educacio i fermessa pro respecte ni un gram

FER UN COMENTARI