Saviano, De Luca, Pennac i Laclavetine escriuen el “Manifest europeu per la llibertat dels presos polítics catalans”

Publicada: 28/03/2018 15:32h

Quatre intel·lectuals i escriptors europeus, Roberto Saviano, Erri de Luca, Daniel Pennac i Jean–Marie Laclavetine han publicat un manifest europeu per la llibertat dels presos polítics catalans, que ha recollit al diari francès Le Monde a la seva edició d’avui. El manifest porta per títol ‘Nous, citoyens d’Europe, demandons la liberté immédiate des citoyens catalans incarcéres pour leurs convictions’ i afirma: “Nosaltres, ciutadans d’Europa, demanen la llibertat immediata dels ciutadans catalans empresonats per les seves…

L’entrada Saviano, De Luca, Pennac i Laclavetine escriuen el “Manifest europeu per la llibertat dels presos polítics catalans” ha aparegut primer a Geopolítica.cat.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI