Senyor Enric Millo i senyora Dolors Montserrat

Publicada: 20/02/2018 21:12h
Entrevista al diari i a El Punt Avui Televisió al delegat del govern espanyol a Catalunya, Enric Millo

Permetin-me que els feliciti, ja que tenen una carrera política envejable i que segurament els hi reporten uns beneficis econòmics que els ajudaran a viure millor.

Però hi ha alguna cosa que jo (pobret de mi que sóc un ignorant), no entenc.

M’explico. Les vegades que els he sentit en algunes de les seves intervencions polítiques vostès han fet servir un castellà correcte i ben estructurat. Això és el que jo no entenc; com pot ser que si de petits van anar a les escoles de Catalunya i la seva carrera es va fer a Catalunya, vostès dominin tan correctament el castellà? Deuen tenir molt més talent que la resta dels catalans, ja que segons ens diuen ara des de Madrid, de castellà no en sabem ni un borrall i per això han de modificar el sistema educatiu català. De veritat que els admiro pel seu gran talent que fins i tot a molts quilòmetres de distància (Madrid) se n’han adonat. Els envejo. De totes maneres deixin-me que els hi digui que tots els alumnes de les escoles de Catalunya, que no tenen ni de bon tros aquest privilegiat talent que tenen vostès, entenen i parlen en castellà molt millor que el que s’ensenya en altres punts d’aquesta Espanya que ens vol destruir el nostre poble i el nostre sistema educatiu.

Els suposo coneixedors dels Deu Manaments i que un d’ells diu: Ni mentides, ni falsos testimonis. Naturalment tots som responsables dels nostres actes i vostès que són tan intel·ligents suposo que també ho saben.

COMPARTIR

1 COMENTARI

  1. Aquests dos, abans militaven en un partit nacionalista, Unió Democràtica, peró coi en el PP podien arribar a llocs més ben remunerats, i no oblidem que no hi ha millor fanàtic que el convets de nou.
    Per quatre rals canvien de jaqueta. Grnt així són sobrers a la novs República.

FER UN COMENTARI