Coses estrambòtiques

Publicada: 06/02/2018 11:14h | Actualitzada: 08/02/2018 19:07h

El senyor Rajoy deu tenir uns grans poders màgics. Suposo que és gràcies a aquests poders que en aquest país passen coses estrambòtiques amb una normalitat esfereïdora… que les fa semblar veritats absolutes.

Per no ser descobert el senyor Rajoy ha abduït amb els seus poders màgics a jutges i fiscals i els ha traslladat les seves ordres de com han d’actuar i així ell es pot quedar al marge i com a observador, per poder controlar que aquests facin les coses segons el que ell vol.

Tant és així, que els pobrets jutges i fiscals, tot i els seus juraments de servir a la veritat i solament a la veritat, abduïts per aquests dots màgics, prenen les seves decisions sense que ells se n’adonin si són justes o no.

Un dels majors poders màgics del que estan abduïts, és el de saber què pensen i què faran en un futur les persones a les quals tenen en els seus judicis. Exemples: Si uns governants, unes persones o qui sigui, ells creuen que en un futur (dos o tres mesos, o uns anys) poden tenir uns pensaments contraris al que vol el senyor Rajoy, cal detenir-los i posar-los en “presó preventiva”, que certament podríem anomenar com a “presó efectiva”, oi? Resulta també que dins de la seva abducció, ells saben que a la gent que volia votar pacíficament l’1 d’octubre i que va rebre cops de porra, arrossegaments agafats pels cabells, cops de puny o puntades de peu, se’ls ha de condemnar per agressius, revoltosos i per odi a la policia. I en canvi cal donar la raó a les querelles posades per la policia doncs aquests denuncien coses com que els varen esgarrapar una mà, o que se’ls va trencar un dit quan arrossegaven a una senyora de 75 anys!

Pobres jutges i fiscals, sap greu que estiguin abduïts d’aquesta manera. Tan lloable que seria que no ho estiguessin. Segur que si s’adonessin d’aquesta abducció prendrien les seves decisions amb el concepte de justícia que van estudiar en la seva carrera i que Déu ha posat en el cor de les persones.

FER UN COMENTARI