Agraïments al senyor Rajoy

Publicada: 13/02/2018 12:30h | Actualitzada: 21:54h
Font: Sergio Pérez / Reuters

Gràcies a vostè els habitants de Catalunya som els més estimats i menys odiats per tots els habitants d’aquesta Espanya que vostè presideix.

Gràcies a vostè, milers d’espanyols van demostrar el seu afecte cap a Catalunya amb la recollida de signatures que vostè va dur a terme: La més nombrosa de tota la història.

Gràcies a vostè, el TC va corregir l’Estatut català que havia estat aprovat fins i tot pel Congrés dels Diputats. Sort d’això, perquè sembla que els membres d’aquell Congrés dels Diputats havien estat abduïts per fenòmens supra infernals.

Gràcies a vostè, ara i a partir d’aquest famós article 155, el Govern d’aquesta Catalunya que vostè tant estima, està situat a Madrid, i així vostès podran demostrar que els pobrets catalans no tenim ni punyetera idea del que és governar correctament.

Diversos exemples de la gran eficàcia d’aquest govern que vostè presideix des de Madrid.

  • Facilitar a les grans empreses a què fugin d’aquest lloc tenebrós que és Catalunya.
  • Anul·lar les representacions catalanes a l’exterior, perquè no puguin seguir enganyant el món i evitar així que es comprin articles catalans. Segur que el seu desig és evitar que els productes fabricats a Catalunya els hi provoquin malalties incurables.
  • Limitar l’expansió i el coneixement de la cultura catalana, ja que és una malaltia contagiosa i molt perillosa i que per tant s’ha d’eliminar.
  • El seu desig d’intervenir els mitjans de comunicació catalans (tal com ha dit la seva estimada senyora Cospedal), per evitar que s’inventin històries de repressions policials i/o judicials que mai han existit.

En un escrit anterior ja vaig denunciar la falsedat d’aquestes acusacions i puntualitzar que les porres utilitzades per la policia eren d’un suau cotó fluix i que s’utilitzaven com una respectuosa i afectuosa demostració de la convivència que vostè vol.

Hi ha alguns catalans (pobrets), que no s’adonen d’aquest seu gran esforç per demostrar-nos el seu respecte a la nostra convivència, a la nostra llengua, els nostres costums.

Fa molt bé de pronunciar-se favorable a prorrogar aquest famós article 155 en el sentit de la seva gran eficàcia per resoldre els problemes que promovem aquests catalans tan indesitjables.

Fins i tot hi ha alguns estudiosos que han constatat 155 raons semblants a les que es destaquen en aquest escrit, i que ens demostren aquest gran afecte que vostè té per a Catalunya i que nosaltres, aquests catalanufus indesitjables, considerem com una veritable crucifixió.

Ara estem a la Quaresma. Senyor Rajoy, si vostè és creient, deu saber que precisament i gràcies a la crucifixió de Jesús, va poder tenir lloc la seva resurrecció. Li suggereixo que ho tingui en compte.

1 COMENTARI

  1. L’indepentisme mai no li agraïrà prou pel que ha arribat a fer perquè sampliï la base independentista. Hem passat de cincents-mil els anys noranta a dos milions cent mil actualment. L’arribada als tres milions serà cosa de poc més d’un any.

FER UN COMENTARI