Tancament de pàgines independentistes a Facebook per Nadal

Publicada: 25/12/2017 10:48h

No és estrany que la gran xarxa social Facebook elimini sense previ avís pàgines a la xarxa. Durant el dia d’avui, la pàgina “República Catalana Ara!” que acumulava més de 180.000 seguidors, ha estat eliminada sense notificació prèvia. Ja va passar fa un parell d’anys i la història sembla repetir-se.

Facebook ha tingut durant anys una gran polèmica sobre les denúncies a pàgines al seu web. Sobretot pel fet que la pàgina hagi estat eliminada sense previ avís ni que cap dels administradors, segons ens han informat, hagin rebut cap correu.

De moment, els administradors han posat en marxa una nova pàgina que pretén substituir l’anterior, això sí, havent de començar de zero.

COMPARTIR

1 COMENTARI

  1. Un independentista de veritat no hauria de fer servir aquestes einas pròpies d’alguns regimns poc. Democràtics.

FER UN COMENTARI