Les properes eleccions

Publicada: 10/12/2017 14:46h | Actualitzada: 22:18h

Estem ben a prop d’afrontar la campanya electoral d’unes noves eleccions. Unes eleccions que ens vénen imposades pel Gobierno de España, que amb la seva decisió, imposa uns criteris d’usurpació de drets, doncs qui té la potestat de convocar les eleccions a Catalunya és el govern de Catalunya.

Aquesta campanya electoral s’efectuarà dins d’un context social totalment anormal, doncs tenim al legítim govern de Catalunya, sorgit d’unes eleccions, en part empresonat i en part a l’exili.

Els fets

En els inicis d’aquesta campanya electoral ja podem detectar quina està sent la seva estructura.

Uns partits que volen usurpar la legalitat catalana i fer-se “los salvadores de la democracia en Cataluña”, insultant i menystenint a tots els que volem seguir sent un poble lliure, que puguem administrar els nostres impostos, que puguem seguir parlant la nostra llengua, mantenir la nostra cultura, que no volem que ens vulguin manipular el nostre sistema d’ensenyament que ha fet possible la convivència pacífica del català i el castellà.
Uns partits que volen preservar la legalitat catalana i continuar lluitant en el dia a dia per aconseguir una societat que cada vegada sigui més justa, en què la veu dels ciutadans sigui escoltada. La catalana és una societat plural, forjada a través dels segles per la suma de milers de nous catalans vinguts de tot el món i que han trobat entre nosaltres el caliu que els ha permès millorar la seva vida i que a la vegada han ajudat a enriquir el nostre bagatge cultural, econòmic, artístic i de convivència.

La realitat actual

Determinats partits polítics, fins i tot abans de començar la campanya electoral ja deixen anar carretades d’insults i de menyspreus en contra dels que som la societat que volem la independència per poder mantenir el tarannà sociable, pacífic i treballador, del nostre estimat país.

Nosaltres, ens agradi o no ens agradi aquesta convocatòria, hem de participar en aquestes eleccions. Poder votar és el que sempre han proposat els nostres governs a Mariano Rajoy i que aquest en cap moment ha volgut acceptar. Ara tenim l’oportunitat d’or per fer sentir la nostra veu a tot Europa i a tot el món. Hem de participar-hi amb entusiasme i convicció.

L’immens esforç del nostre poble que va representar el referèndum de l’1 d’octubre, amb els milers de voluntaris que es van arriscar guardant les urnes i les paperetes i la participació de 2.300.000 ciutadans salvant la violenta i indignant repressió policial, ara podrà donar el seu fruit.

Hem de demostrar al govern central que, malgrat la seva violència i privació, estem disposats a no renunciar mai al nostre sentiment de ser un poble lliure, treballador i solidari. Hem d’aconseguir que els resultats pesin. Que ningú s’arronsi, i veurem que diu després el feixisme espanyol.

El proper 21 de desembre començarem a viure un Nadal ple de fe i esperança en el nostre futur i de caritat vers tots aquells que més ho necessitin.

1 COMENTARI

  1. Benvolgut Narcís. Hi estic totalment d’acord amb el vostre article. Ara cal que els catalans i els veritables demòcrates facin la resta el proper dia 21. Una abraçada

FER UN COMENTARI