Tot i que les mesures cautelars de la justícia belga per Carles Puigdemont i els tres consellers a Bèlgica van ser retirades a principis de desembre, ara la fiscalia n’ha ordenat la detenció.

Aquesta tarda, agents de la policia belga s’han presentat a l’allotjament dels quatre polítics catalans per realitzar una detenció cautelar. A hores d’ara i segons informa l’agència Euronews, Puigdemont i els tres consellers serien de camí de la presó. L’advocat defensor, Jaume Alonso Cuevilla, ha anunciat que no hi ha motius per fer-ho i ha exclamat entre la multitud que “la justícia belga cada vegada sembla més l’espanyola”.

Amb tot l’enrenou però, no s’espera que el ministre de justícia belga, Koen Geens, es posicioni sobre el tema fins demà al matí. I és que demà ja no serà 28 de desembre, dia dels Sants Innocents.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI