En l’apropar-se el Nadal que són dates de pau i concòrdia, no puc per menys que dirigir-e amb tot el meu respecte cap a vostè com a persona, però lamentant profundament la seva actitud com a mandatari espanyol cap als habitants de Catalunya.

La seva aprovació i suport a la injusta repressió que patim amb l’actuació de la policia espanyola i de les Guàrdia Civil, dels fiscals, jutges, magistrats… no sóc més que el ferment que alimenta els meus desitjos de separar-me d’aquest estat opressor i injust que modifica lleis i altera les seves aplicacions amb l’únic objectiu de l'”aquí mando y ordeno“.

Els membres del govern actual a la presó i exiliats. Els membres del govern anterior, perseguits judicialment, multats i embargats. Els ciutadans que van voler votar l’1 d’octubre rebuts a garrotades per Guàrdies i policies. I tot i això, 2.300.000 catalans vam tenir la valentia de votar.

Aquesta és la gran constatació de la realitat. La “democracia española” és la imposició, les garrotades i la repressió. La democràcia catalana són els somriures, les flors i les urnes. Jo creia que la repressió que a patir Catalunya per part del seu “avi”, el 1714 i de Franco, havien quedat ja superades. Que la democràcia i la valoració de les discrepàncies ja formaven part de la normal convivència dels pobles. Però a la vista del que està passant en aquesta Espanya actual, segueixen sent perseguits aquells que no acceptem l'”ordeno i mando“.

La brutalitat a la qual vostè està donant el seu suport, l’allunyen encara més d’aquells que volem trobar camins de convivència.

Com a persona es mereix vostè tot el meu respecte i els meus desitjos que gaudeixi d’un Nadal ple d’alegria i pau amb la seva família. No obstant, em sento cada vegada més allunyat d’aquest Estat en què la brutalitat de tot ordre està permesa i recolzada per vostè com a rei espanyol.

4 COMENTARIS

  1. “Com a persona es mereix vostè tot el meu respecte” segons diu Narcís Bachs. Perdoni jo NO. Vaig sentir la seva manera de parlar amb odi cerval contra Catalunya el dia 1 doctbre. Li recordo que el seu avanpassat felipV s’hauriatrobat molt comode al seu costat.

    SENYOR REI AQUELL DIA VAU PERDRE TOTA RELACIÓ AMB CATALUNYA i vàreu guanyar el despreci i repulsió dels Catalans amants de la Democràcia.

FER UN COMENTARI