Immunitat i impunitat pels colpistes espanyols?

Publicada: 30/11/2017 09:05h

Publicat: “PP, PSOE, C’s, qualifiquen de ‘cop d’estat’ al procés independentista iniciat per la societat catalana”. “El PP adverteix que el 21-D no pot donar ‘immunitat ni impunitat als colpistes catalans’”.

És una idea “forçament” ampliada i repetida.

Publicat (Javier Pérez Royo, catedràtic de la Universitat de Sevilla): “La sentència del Tribunal Constitucional contra l’Estatut va ser formalment una sentència, però materialment un cop d’estat!”.

L’Estatut de Catalunya no és el seu Estatut. És l’Estatut del PP per a Catalunya, l’Estatut que el PP a través del Constitucional va aconseguir imposar-li a Catalunya contra la manifestació de voluntat expressament formulada pel Parlament de Catalunya i pactada amb les Corts Generals i contra la manifestació de voluntat del poble català expressada en referèndum. Afegim que el 155 anul·la el recollit en la pròpia Constitució que diuen defensar i que prop de mil juristes consideren il·legal?

mito-sentencia-Estatut_1067003714_9646282_660x371

El procés, és acció o “reacció” a la política espanyola en Catalunya?

Qui ha iniciat i accentua el “cop d’estat”? Actuarà el parlament espanyol, la fiscalia general, el Constitucional, l’Audiència Nacional, contra els autors reals del mateix? Per què tenen immunitat i impunitat total i més tenint en compte els efectes tan perversos que ha tingut i té aquest “cop d’estat” espanyol en el benestar, la llibertat, la democràcia, la identitat, la justícia social en, de i per a Catalunya? Aquí estan els fets objectius! És digne que PPC, PSC, C’s, (CSQP tàcitament), els seus militants i votants, donin suport a aquest cop d’estat i aquest maltractament a “tota la societat catalana”? És coherent que hi hagi un sol votant el 21-D que vulgui continuar dependent dels “colpistes” que tant dany fan, fins i tot amb “la seva” policia i guàrdia civil, que tan antidemocràtics es mostren? Què és el realment digne?

Immunitat i impunitat pels quals inciten a l’odi a Catalunya?

Publicat: “La justícia espanyola persegueix via penal qualsevol declaració, reacció, piulada, article… que s’interpreti com ‘incitació a l’odi’ contra Espanya, forces, els seus símbols. Convida a denunciar a qui digui alguna cosa que pugui ser considerat així”.

Ha reaccionat contra els qui van comentar després de la mort de Muriel Casals? Quan grups d’espanyols van cridar a por ellos? Quan Rajoy, Arenas, dirigents del PP, PSOE han recollit signatures “contra” Catalunya, la seva història, llengua, valors? Contra els qui públicament han amenaçat de mort a autoritats catalanes? Tot “això”, ha generat simpaties, afecte sincer, cap als catalans o odi? És objectiu el govern espanyol o clarament sectari, partidista? És digne recolzar a qui actua amb tant odi contra Catalunya?

unnamed

Immunitat i impunitat pels nacionalistes espanyols?

Publicat per diferents polítics als mitjans: “El nacionalisme és negatiu, verí, perjudicial, provincià…”.

Com es denominaven els qui van guanyar la guerra civil i van portar la dictadura? Els nacionals! No són els que continuen governant ara amb l’ajuda de PSOE, C’s, partits minoritaris espanyols i la condescendència d’altres? Si ho analitzem pels objectius i resultats, quin nacionalisme és verí? L’espanyol: Opressor, explotador, colonitzador, excloent, antidemocràtic; o el català: Pacífic, alliberador, democràtic, integrador, orientat al futur? Quin nacionalisme mereix el qualificatiu de digne?

El 21-D, què triar? Independència possibilista o dependència creixent i negativa? Des de la dignitat democràtica, què és coherent?

perladignitat4 500px

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI