El President afirma que “Rajoy és un mentider cínic que intenta enganyar a Europa” a una entrevista al Fatto Quotidiano

Publicada: 24/11/2017 08:51h

El President Puigdemont ha concedit una entrevista al diari italià Il Fatto Quotidiano, tota una plana d’internacional del diari més emblemàtic del periodisme compromès italià, una resposta contundent a l’entrevista que Rajoy va realitzar al diari la Repubblica, on es presentava emfàticament com salvador d’Espanya, com ja van fer prèviament altres dictadors com Primo de Rivera i Francisco Franco. Us oferim alguns dels passatges més interessants de l’entrevista. A preguntes de l’entrevistador que…

L’entrada El President afirma que “Rajoy és un mentider cínic que intenta enganyar a Europa” a una entrevista al Fatto Quotidiano ha aparegut primer a Geopolítica.cat.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI