El president Puigdemont descarta les eleccions i deixa declarar la independència al Parlament

Publicada: 26/10/2017 17:17h | Actualitzada: 20:19h
El president de la Generalitat, Carles Puigdemont

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha decidit no dissoldre el Parlament ni convocar eleccions en la seva compareixença de les cinc de la tarda. Puigdemont ha dit que ha “considerat la possibilitat de convocar eleccions” i que “diversa gent m’ha preguntat si ho faria”.

A continuació, el president a remarcat que “no hi ha cap de les garanties per justificar avui la convocatòria d’eleccions al Parlament” i ha afegit que “el meu deure era intentar-ho, per evitar l’impacte a les nostres institucions de les mesures de l’article 155, que són fora de la llei, abusives i injustes”. Per finalment remarcar que “no accepto aquestes mesures, per injustes i perquè amaguen l’acció venjativa de l’estat”.

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI