Un nou “caudillo”?

Publicada: 29/09/2017 21:06h

Senyor Rajoy, permeti’m que li faci arribar la meva felicitació. La seva prudent i lleial fraternitat amb els pobles d’Espanya, i especialment per Catalunya, està donant els seus fruits.

Cal reconèixer la seva honestedat i la seva perseverança; el seu treball incansable per aconseguir que Catalunya deixi de tenir aquests somnis malèfics d’una minimisima minoria de subjectes indesitjables que volen que se’ls hi doni la independència. Si us plau, no els hi doni pas. L’únic que pot ser independent és vostè. Vostè ha demostrat una constància envejable en la seva tasca per afavorir la seva estimada Catalunya en moltes coses. Li citaré només algunes:

  1. Aquells temps en què va recórrer l’Espanya imperial i gloriosa per recollir signatures.
  2. Aquella petició fructífera al TC, perquè “raspallés” l’Estatut català que desgraciadament, havien aprovat incomprensiblement tant al Congrés dels Diputats com al parlament català.
  3. La seva sàvia decisió de modificar i ampliar les funcions del mateix TC. Li tenen tant afecte i obediència, que sense cap objecció van acceptar el notable increment de treball que això suposava. Cal reconèixer que vostè té un altíssim poder de seducció.

Podria posar-li molts més exemples però no voldria molestar-lo en la seva modèstia.
Sort de tenir-lo a vostè, ja que actualment aquests individus anomenats “catalans”, estan protagonitzant un gran nombre d’actes violentíssims i totalment il·legals. Estan obcecats. Els han inculcat unes idees nefastes, volen fer un referèndum! “Pero que se han creído”, seria la pitjor il·legalitat que es pot cometre en el món mundial. Cap país civilitzat podrà consentir mai que en els seus països es cometi semblant insensatesa.

Vostè ha tingut un gran mestre en aquell senyor anomenat Francisco. El millor elogi per a un bon alumne és poder arribar a superar el seu mestre. Això l’ha d’omplir d’orgull. A aquest senyor se li va dir caudillo. Proposo que a vostè, la història el reconegui com a caudillísimo. Li agrada?

FER UN COMENTARI