Operació diàleg

Publicada: 25/09/2017 11:48h

La senyora Sáenz de Santamaria, sotspresidenta del gobierno español, va dir no fa gaire temps, que el gobierno oferia a Catalunya una “operación diálogo sin fecha de caducidad”.

Cal agrair-li la seva estimació que sempre ha demostrat vers Catalunya i reconèixer que ara està complint la seva paraula. No va dir cap mentida.

Aquests dies estem assistint com estan complint la seva operació diàleg. Un diàleg fabulós. Aquí en tenim la millor prova.

  1. Intervenció “democràtica” dels comptes de la Generalitat.
  2. Registres “democràtics” a empreses.
  3. Detenció i empresonaments “democràtics”, de funcionaris.
  4. Detenció “democràtica” de ciutadans.
  5. Desplaçament a Catalunya de milers de Guàrdies Civils, procedents de tota Espanya, per coartar “democràticament”, la llibertat dels que no pensem com ells.
  6. Amenaces “democràtiques” si no fem el que ells diuen.
  7. Violació “democràtica” de la llibertat d’expressió.

Un senyor presidente del gobierno, que no para d’advertir-nos a tots i totes, als que vivim i estimem Catalunya, que està disposat a tot, per fer complir “las leyes de la democracia española”, que com podem comprovar, és la més democràtica del món, oi?

Hem d’estar agraïts al senyor Rajoy que amb el seu todo, sembla que ens vol dir que ens enviarà a tots al cel. Total, que amb quatre o cinc bombes en tindrà prou. Una clara demostració de com ens estima. Agraïdíssims hem d’estar, ja que ens enviarà al cel “democràticament” i ens estalviarem els diners d’aquest llarg viatge.

FER UN COMENTARI