Obertes les inscripcions de voluntaris pel referèndum de l’1 d’octubre

Publicada: 07/09/2017 20:56h

Avui, la Generalitat de Catalunya, ha publicat a la pàgina web dedicada al referèndum del proper 1 d’octubre, el formulari necessari per poder ser voluntari. El procediment és molt senzill i permet restringir per zona segons la disponibilitat de mobilitat, a part de també poder deixar constància de cap experiència en processos electorals.

Per inscriure’s com a voluntari, només cal fer clic aquí i omplir el formulari.

COMPARTIR

59 COMENTARIS

 1. He intentat inscriure-m’hi com a voluntària diverses vegades però en clicar el botó d’enviament em queda aturat. Pot ser que ja s’hi hagi posat impediments per fer-ho?

 2. vull ser voluntari/a per el referendum del dia 1 d’octubre, en el que calgui, deixo les meves dades i e-mail

 3. Estic intentant ser voluntari, , pero al ficar el meu número de DNI, hem, fique incorrecte, tantes v egades con ho he probat.
  Si algú hem pugessi informa sobre el problema que hi ha, entaria mol agrait.

  • A mi em passa el mateix. Quan em vaig voler apuntar per la Diada, no hi va haver manera. Vaig trucar a l’ANC i em van donar un numero de telèfon que han posat a disposició dels qui volen anar. Per motius “que no es saben” però s’endevinen, aquestes pagines estan bloquejant les inscripcions del poble de Catalunya. No sé ón puc trucar per ser voluntària

 4. NO PUC ENVIAR LA SOLICITUT DE VOLUNTARI, NO ADMET EL NÚM. DE DNI QUÉ PUC FER ?
  HE LLEGIT QUE HI HA ALTRE GENT QUE LI PASSA EL MATEIX.
  ESTÀ JA BLOQUEJAT?

 5. Hola!
  Al posar la data de neixement, et surt per mesos, despres de fer correr 600 mesos, per arrivar a la meva data de neixement, no me la dona per bona

  • Bon dia Monica, la data de naixement la pots posar amb el mateix teclat de l’ordinador fent clic als números.
   Moltes gràcies.

  • Bon dia Maria Jesus, hauries d’haver rebut un correu per confirmar-ho, revisa el correu brossa. Si no ho tens, torna a fer la inscripció o contacta amb la Generalitat.
   Moltes gràcies.

  • Bon dia Mireia, pot ser que ja l’hagis clicat abans i per tant, ja hagis confirmat. En cas contrari, posa’t en contacte amb la Generalitat o mira de fer una inscripció nova.
   Moltes gràcies.

 6. Per els meus avis, per l’ avi de la Mercè Rodoreda, per el president Lluís Companys, per tots els que van anar a la guerra civil, per tots els republicans, per el Federico Garcia Lorca, per tots el que van lluitar contra el franquisme, la dictadura i per totes les injustícies que hem patit els darrers anys.
  ¡Visca Catalunya!

 7. Hola,
  fa uns dies vaig fer l’inscripció x ser voluntaria i encare no m’an dit res, és normal això????

  • Hola Fina, hauries d’haver rebut un correu per confirmar-ho, revisa el correu brossa. Si no ho tens, torna a fer la inscripció o contacta amb la Generalitat.
   Moltes gràcies.

 8. No hi ha manera de què se’m desplegui el formulari per inscriure’m com a voluntari. No se por on he d’anar per fer-ho

 9. Hola!
  M’he inscrit com a voluntaria i voldria saber com escollir el que fer, si ho tenim que escollir nosaltres a alguna pagina o reparireu vosaltres les tasques contactan per mail ?

  Gracies per l’esforç que feu!!

  Visca Catalunya Lliure!!

 10. El mateix que els companys “almogàvers”: em vull inscriure com a voluntària per l’1O, i tot està deshabilitat pel coi de feixistes espanyols. On m’he/ens hem de dirigir. Gràcies!! República catalana ja!!!!

FER UN COMENTARI