Carta oberta a la senyora Meritxell Batet

Publicada: 04/09/2017 13:31h

Senyora Batet, estic convençut del fet que vostè és una bona persona. Crec que té un bon currículum. Pel que jo sé és llicenciada en Dret, professora en Dret Administratiu i també professora en Dret Constitucional. Actualment es dedica a la política. Felicitats. Em fa goig que una catalana tingui aquest bon currículum.

La legalidad española y el TC prohíben a estos catalanes hacer un referéndum, esto seria un golpe de estado. Para legalizar este referéndum seria necesario que participaran todos los españoles.

Suposo que coneix els orígens fundacionals del seu partit, el PSC, que són diferents dels del PSOE. Vostè creu que els seus fundadors, catalanistes de soca-rel, estarien d’acord en que els catalans no puguem votar el nostre futur? El PSC es va fundar amb una forta ideologia socialdemòcrata i catalanista. Vostè creu que supeditar-se al que vol el senyor Rajoy va a favor dels catalans?

Si es fes aquest “referèndum legal”, oi que ja sabem quin seria el resultat? El senyor Iceta exigeix als seus alcaldes que com a bons catalans no posin les urnes. És inaudit! I aquest senyor es creu hereu dels fundadors del seu partit? Vol seguir amb la política d’opressió que es va iniciar el 1714? Llavors també hi havia una “legalidad española” a la seva mida que Franco va seguir el 1939 i ara el senyor Rajoy actualitza amb la reforma exprés del TC feta fa poc. No puc entendre que vostè vulgui fer prevaldre el seu ego personal i prioritzar el seu càrrec polític, per sobre de la condició de catalana que estima el seu país. Que l’egoisme no els faci traïdors. Segur que coneix aquell refrany que diu rectificar és de savis.

Li ho diu cordialment un avi nat el 39 que coneix “les bondats” d’aquestes lleis que oprimeixen el nostre poble.

FER UN COMENTARI