Carta oberta al senyor Millo

Publicada: 13/09/2017 13:36h
Entrevista al diari i a El Punt Avui Televisió al delegat del govern espanyol a Catalunya, Enric Millo

Senyor Millo, ja fa dies que volia dirigir-me a vostè i encara no ho havia fet. Avui crec que és de justícia que ho faci per enviar-li la meva felicitació. El felicito per la seva valoració de la manifestació que es va fer amb motiu de l’11 de setembre. Vostè quan diu que hi havia 350.000 manifestants, fa un gran favor als independentistes. Com pot afavorir-los d’aquesta manera? No eren quatre gats?

Hi vaig anar per veure que feien aquesta pobra gent que volen fer un referèndum. Però que s’han cregut! Els referèndums no són el pitjor atac a la democràcia?! Suposo que ja sap que això ho va dir la seva companya, la senyora Camacho.

Vostè hauria de treure un parell de zeros a la gent que va dir que es va manifestar (quedaria en uns 3.500), crec que hauria estat més just. Ara aquests indesitjables que tant s’esforcen per poder votar (quina mania), agafaran empenta i a més, vostè li posa les coses més difícils al senyor Rajoy, que ja no sap com resoldre el problema. Perquè li dic això? Home, perquè és molt més fàcil empresonar uns 3.500 individus, que no pas els 350.000 que vostè ha dit. I no diguem si fos veritat el que diuen aquests exagerats catalanistes que parlen d’un milió. Pobra gent; estan tan encegats amb les seves dèries… I permeti’m una darrera cosa. Això que diuen que són gent pacífica, no s’ho cregui. Durant tota l’estona no paraven d’insultar-se, agredir-se, de donar-se cops de puny… I cridaven una cosa així com “volem ser indes…”. Jo vaig pensar; pobra gent, ara els agafa la dèria de voler ser indis i són tan ignorants que no saben ni parlar.

Senyor Millo, no cal que m’agraeixi aquest escrit. Em dono per satisfet per fer-lo adonar que ha fet una mala jugada al PP, el seu partit, sobrevalorant de manera tan desmesurada la participació i em sabria molt de greu que després d’això el castiguessin de cara a la paret. Cordialment.

1 COMENTARI

 1. Botiflerisme a Catalunya:
  1. President: Enric Millo
  2. Vicepresident Primer: Miquel Iceta
  3. Vicepresidenta Segona: Ada Colau
  4. Vocal: Núria Parlon
  5. Neteja i porteria: Àngel Ros

FER UN COMENTARI