Carta oberta al ministre Montoro

Publicada: 16/09/2017 09:08h
Finance Minister Cristobal Montoro speaks during a parliamentary commission at Parliament in Madrid, Wednesday, Jan. 23, 2013.

Senyor ministre, ahir el vaig sentir, amb la ironia mofeta que el caracteritza, assegurant que qui gasti 1€ de diners públics per referèndum en respondrà amb el seu patrimoni.

No hi estic d’acord però deixem-ho.

La meva pregunta és, qui es farà càrrec de la malversació de cabal públic de les accions encaminades a evitar la consulta popular?

Què ha costat fins ara la presència de la Guàrdia Civil a Constantí? Quan valen les hores que han dedicat els funcionaris en enviar cartes a més de 1.000 ciutadans què l’únic que fan és la seva feina? Quan ha costat el paper, sobres i despeses d’enviament de tots aquests requeriments? Tot plegat també és despesa pública destinada al referèndum de Catalunya.

Només li comento aquest capítol perquè és el que va nomenar en el seu discurs d’ahir. No cal que s’enfadi que no és bo per la seva salut. Fa massa dies que el veig una mica, bastant, alterat.

Podria parlar de molts altres malbarataments d’aquesta mena com per exemple destinar subvencions europees pel corredor mediterrani que es deriven a altres iniciatives o bé fer construir quilòmetres i quilòmetres de trens de gran velocitat que no van enlloc ni utilitza ningú i lògicament són deficitaris.

En vol més? No cal senyor Montoro, deixi d’amenaçar que em sembla que ja no s’ho creu ni vostè mateix.

5 COMENTARIS

  1. Bravo Pilar Porcel!! Totalment d’acord amb tu! I a més, ho signo:Núria Ribera I Farràs. Senyors perseguidors, si en voleu saber més, investigueu-ho!!!

FER UN COMENTARI