Senyor Rajoy, el felicito per les seves decisions sobre Catalunya.

Ja és hora que aquest focus de preocupacions i perversió que són per vostè aquesta gentussa que es vol independitzar d’aquesta gran nació que és Espanya, estiguin (per fi) encausats per totes les seves malèfiques idees.

La mobilització exemplar de jutges, fiscals, tribunals, Guàrdia Civil, hisenda… que obedients al seu mandat, estan perseguint a tots aquests malfactors, amb esforços exemplars, es mereix un efusiu agraïment.

Les lleis d’Espanya estan per això, veritat? Vostè, com a bon governant, té un gran precursor i mestre, Don Francisco Franco, per cert, gallec també.

No sé quants catalans gràcies a l’aplicació d’aquella legalitat espanyola van patir presó, van ser deportats o simplement afusellats. Què importa. El que importa és que vostè, prenent el seu exemple i aplicant les lleis que vostè va modificar no fa molt (i que ara són les més justes del món), desitja superar el que va aconseguir el seu mestre. El felicito, superar el mestre és indubtablement el millor desig d’un bon alumne.

Ignoro si aquesta carta li arribarà, ja que els seus secretaris la poden filtrar i que vostè no la llegeixi. Si realment li arriba a les mans, crec que poden passar dues coses.

  1. Que la llegeixi i que gràcies a ella, vostè s’adoni que gairebé ha superar al mestre, el que segurament l’omplirà d’orgull.
  2. Que el seu inqüestionable i entusiasta amor cap a Catalunya quedi frustrat i vostè hagi d’anar al psiquiatre perquè li millorin les idees, que és el mateix que vostè està pretenent fer amb els catalans.

Miri, jo sóc un avi de 78 anys que encara viu, i el meu desig és desitjar-li a vostè el millor i que sigui un bon espanyol. Però que també vostè respecti el meu desig que jo pugui viure feliç en una Catalunya independent.

I li demano un favor, faci venir la Guàrdia Civil a detenir-me (li adjunto la meva adreça) i porti’m a la presó. Visc sol i d’aquesta manera m’estalviarà la feina que tinc de preparar-me el menjar. En el suposat, és clar, que no pretenguin matar-me de gana.

Cordialment.

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI