El sindicat de la policia espanyola se’n riu de no haver advertit als Mossos sobre l’imam

Publicada: 24/08/2017 00:46h

Ramón Cossío, portaveu del Sindicato Unificado de Policía (SUP), ha manifestat en una entrevista al diari El Plural que els Mossos no els van demanar l’historial de l’imam de Ripoll. Cossío puntualitza que “no es consulta a les autoritats espanyoles”, com si els Mossos d’Esquadra haguessin de demanar una informació sense saber que la policia espanyola la té.

A les xarxes socials s’ha desfermat la polèmica arran de la frase al final de l’entrevista on el portaveu afirma que “nosaltres, amb un botó els reenviem l’historial”, per acabar dient “així de senzill”.

COMPARTIR

2 COMENTARIS

  1. el gran merder que en fet tota la caverna juntament amb algún sindicat de policias y GC, perquè no es parli de la gran actuació dels Mossos es indignant, la gelosía l´enveja la mala fe junt amb la mentida concients de que menteixen, es la manera que te l´estat d´actuar deban de un fets tan miserables com son els atentats de Barcelona i Cambrils, en els catalans ja no ens poden enganyar ja sabem com van actuar 11M, a Madrid, tota aquesta gentussa son voltors carronyaires en busca de vots catalanofóbics desgraciadement per ells i afortunadament per nosaltres a Catalunya no hi tenen res a fer els PPSOE ni C,s

  2. Jo crec que més tard o més d’hora s’acabarà sabent la veritat de tot plegat i les clavegueres de l’Estat en sortiràn molt més mal parades que el que es pensen. Possiblement els trauran de la Unió Europea.

FER UN COMENTARI