Esgarrifós

Publicada: 19/08/2017 12:02h

Esgarrifós el que va passar fa uns dies a La Rambla de Barcelona. Esgarrifós el que podia passar a Cambrils amb cinc terroristes i que va ser avortat pels Mossos. Esgarrifós el que podia passar en aquell pis tot ple de bombones de gas i que també va ser avortat pels Mossos. Esgarrifós tot el que els Mossos han avortat en aquesta espiral d’atemptats en diferents llocs de Catalunya.

Crec que hem de donar gràcies als Mossos, que tot i les seves limitacions, han fet tot el que han pogut i més, per protegir-nos. I puc dir ple d’orgull, que ho han aconseguit. El Sr. Rajoy ha vingut a Catalunya per demostrar-nos la seva solidaritat i el seu dolor pels fets que s’han produït. Gràcies, però…

El Sr. Rajoy en el seu discurs ha dit que “la solidaridad del pueblo español y la colaboración entre los cuerpos policiales“. Crec que ell, el Sr. Rajoy, té un seriós problema de memòria o és que es burla dels catalans?

Quina és la “colaboración entre los cuerpos policiales“? Quan el gobierno español prohibeix als mossos ser presents en les reunions internacionals de cossos de policia europeus per estudiar el problema del terrorisme? Quan el gobierno español prohibeix la incorporació de 500 nous mossos? Aquests episodis de menyspreu a Catalunya, també són esgarrifosos. Si aquestes prohibicions no haguessin existit i els Mossos tinguessin tota la informació que se’ls va negar i disposessin de més efectius, l’esgarrifós atemptat de La Rambla s’hauria pogut avortar? El Sr. Rajoy diu que lamenta l’atemptat i ens parla de cooperació? No és també esgarrifosa la seva actitud prepotent i de menyspreu cap a Catalunya?

Són també esgarrifoses les frases del senyor Rajoy, quan diu “ni quiero ni puedo”, “la mayoria de catalanes no quieren la independencia”, “esto del referèndum es un acto antidemocrático y un golpe de estado de Cataluña contra España”, i ens prohibeix que es pugui fer un referèndum per preguntar-ho. Aquest senyor té uns poders màgics per endevinar el que pensem 7,5 milions de catalans? Aquest senyor no sap que si es vol, es pot?

També és esgarrifós que aquest senyor sigui qui governa un estat. Jo tinc seriosos dubtes de la seva capacitat de governant. El veig més com dalt d’un escenari explicant el conte del Pinotxo.

També seria esgarrifós, oi?

FER UN COMENTARI