Senyora Inés Arrimadas, la felicito per la clara visió que té vostè de les coses que passen a Catalunya. Deu tenir uns ulls sorprenentment potents, cosa que a la majoria ens agradaria tenir, però que no tenim. Sap perquè li dic això?

Vostè ens diu que a la manifestació d’avui que ha convocat el Govern i l’Ajuntament i que ha estat encapçalada pels Mossos entre d’altres per destacar-ne la brillant actuació i agrair-los la seva eficàcia per minimitzar els efectes del terrorisme, també hi haurien de ser presents les “fuerzas policiales del estado”, Policia Nacional i Guàrdia Civil que segons vostè han “col·laborat braç a braç i no s’han fixat en l’uniforme de l’altre”.

Carai, carai… Vostè creu que ho ha vist bé? Per això li parlo dels seus prodigiosos ulls, ja que resulta que poden veure allò que la resta de mortals no hem vist.

Vostè també diu que els Mossos han tingut protagonisme en la investigació dels atemptats, la qual cosa ha considerat com una “mostra de l’autogovern” de Catalunya, ja que creu que és una de les regions europees amb més autogovern. Vostè, amb els seus ulls prodigiosos ha vist que el Gobierno de España, hagi facilitat el contacte dels Mossos amb la policia internacional per tal de prevenir atemptats? Vostè ha vist que el Gobierno de España hagi facilitat la incorporació de més efectius als Mossos per poder prevenir els atemptats?

El dia que vostè sigui presidenta de Catalunya, Déu no ho vulgui, es comprarà unes ulleres que li corregeixin la vista? O seguirà amb aquesta visió il·lusòria que té?

S’assembla amb allò que deia el senyor Margallo que “los catalanes viajaran por el espacio sideral”. Vostè també ens hi veu?

Cordialment, li desitjo que es compri unes ulleres adequades.

13 COMENTARIS

 1. para ganarse unas cuantas perras, y poder comprar las habichuelas, te lo digo en castellano , para que no tengas que traducirlo, quantaqs criticas que recibes, eh?
  Va a tanto la mentira, cuanto más dices en contra de Catalunya, más cobras.

 2. Qué se puede decir de la pija franquista, que representa lo peor de Catalunya, a los votantes franquistas que residen aún en Catalunya, aunque los catalanes normales creemos en la democracia, les daremos la oportunidad de que vayan largarse a su país españita

 3. Aquesta senyora davant i darrera de qualsevol acte que comenta hi ha d’afegir “El Gobierno de España” encara que sigui el fet d’anar a comprar tomaquets. No és que necessiti ulleres és que li cal un canvi total de discurs. Si es vol dedicar a la política li és imprescindible, amb aquest disurs no convencerà a ningú, ni a Catalunya i segurament tampoc a Espanya que per això la deixen a aquí.

 4. Pena vergonya fan aquests gent de Ciudadanos, es que quant parlen de Catalunya,els hi agafa urticaria,tenen malaltissa la ment quina pena hi vergonya no en saben més,mireu qui tenen en el partit,les restes del PP

 5. Pena vergonya fan aquesta gent de Ciudadanos,es que quant parlen de Catalunya,els hi agafa urticaria,tenen la ment malatissa quina pena hi vergonya no han saben més,mireu que tenen al partit les restes del PP

 6. Inés, tant malament ho vam fer per ajudar a integrar-te a Catalunya?. Tant de mal et vàrem fer per que ara no entenguis el que està passant? Si realment et vam ferir, et demano perdó. Però tingues clar que la rancúnia i la venjança no et faran més feliç. Ni negar la realitat de la voluntat d’un poble. O pot ser que tots nosaltres estem equivocats

 7. Esta pija, es el colmo del anticatalanisme, para esto se fundó su partido, Patètica, no entiendo como su marido que es independentista la puede llegar a soportar, alucinante!!

 8. FA LLÀSTIMA EL SEU DISCURS SEMPRE IGUAL I SEMPRE TAN TAN POBRE QUE NO DIU RES. MAI TÉ RES PER OFERIR. mAI UNA IDEAMINIMAMENT ACCEPTABLE, CONSTRUCTIVA I COHERENT . NOMÉS SAP CRITICAR I CRITICA I EN AIXÒ TAMBÉ ÉS D’UNA GRAN POBRESA, SEMPRE REPETINT-SE AMB EL MATEIX DISCURS.
  TANT ESMERÇAR-SE AMB EL SEU FÍSIC PERÒ LA SEVA MENT ÉS BUIDA DE CONTINGUT. NI POLITIC NI CULTURAL I D’AIXÒ COBRA I SURT EN PANTALLA. VAJA QUE LA XICOTA NO TÉ EL MÉS ELEMENTAL DISCURS.

 9. Subió la independencia con la crisis. Baja con la recuperación.

  Conclusión: Todo por dinero, el motivo más rastrero que pueda existir.

  A favor del derecho a decidir, pero todos los españoles. La soberanía es de todo el estado. No sois quienes para quitarnos al resto de españoles este derecho.

FER UN COMENTARI