Carles Puigdemont declara que ja hi ha més de 6.000 urnes comprades

El president de la Generalitat assegura al Financial Times que l'Estat "no pot aturar" el referèndum de l'1-O

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha assegurat aquest divendres al rotatiu britànic Financial Times que el Govern ja té les urnes pel referèndum de l’1 d’octubre. “Ja tenim més de 6.000 urnes. No veig com l’Estat pot aturar-ho”, ha afirmat Puigdemont en una entrevista amb el diari. Puigdemont també ha indicat al Financial Times que encara que el tanquessin a la presó el referèndum es farà. “No vull anar a la presó però no hi ha res que em puguin fer a mi, que faci aturar aquest referèndum”, ha advertit. Després dels atemptats de Barcelona i Cambrils, Puigdemont ha confirmat a l’FT que l’1-O es farà perquè “retornar a la normalitat és derrotar els terroristes”.

A l’entrevista, el nou corresponsal del Financial Times a l’Estat, Michael Stothard, assegura que per Puigdemont “abandonar el referèndum planificat per l’1 d’octubre pels atemptats terroristes seria com deixar guanyar als terroristes”.

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI