El conseller d’Afers Exteriors i Relacions Institucionals, Raül Romeva, s’ha mostrat convençut que els catalans aniran a votar l’1 d’octubre i es farà “amb el mateix plantejament de totes les eleccions”. En una entrevista al 324 Romeva ha argumentat que “es fa molt difícil d’entendre” l’equidistància entre la voluntat de posar les urnes i les respostes de l’Estat. “No se què faran”, ha dit en referència a l’Estat, però si la gent “vol votar, votarem”, i s’ha preguntat “com es poden amenaçar els voluntaris, en quin món vivim?”. Amb tot, Romeva ha assegurat que la proposta de referèndum pactat amb el govern espanyol “continua sobre la taula”.

Romeva s’ha mostrat convençut que si la determinació de votar és “tan clara” en la gent i les institucions, “la resta són gestos”. Sobre els funcionaris i el seu paper en el referèndum ha explicat que “en cap cas hi ha una obligació que facin un paper determinat”.

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI