Duran i Lleida fundarà un nou partit anomenat Units per Avançar

La nova formació seria la predecessora de la dissolta Unió Democràtica de Catalunya

Publicada: 16/06/2017 21:50h
El líder d'Unió Democràtica de Catalunya, Josep Antoni Duran i Lleida

L’exdirigent d’UDC, Josep Antoni Duran i Lleida, impulsarà la creació d’un nou partit. Units per Avançar serà el nom amb què es presentarà en la lectura del manifest per part de l’exdirector i professor d’ESADE, Carlos Losada.

Units per Avançar, tindrà com a base el catalanisme, humanisme i la democràcia cristiana, valors propis de la ja desapareguda Unió. D’aquesta manera, es pretén donar “sostre” a tots aquells que es van quedar sense un espai en la política quan UDC es va dissoldre.

3 COMENTARIS

  1. Defensar la unitat i el catalanisme a la vegada l’unic que demostra es que es una eina mes de l’Estat contra Catalunya i el catalanisme.

FER UN COMENTARI