La CUP demana “un aplaudiment” per a la fiscalia

CUP: "Molt bé, les urnes evidentment són per al referèndum, bravo"

La presidenta del grup parlamentari de la CUP, Mireia Boya, ha demanat aquest dimarts “un aplaudiment” per a la fiscalia després que hagi demanat al TSJC que tingui en compte la data i la pregunta del referèndum en la querella contra la consellera de Governació, Meritxell Borràs, pels tràmits per la compra d’urnes. “Molt bé, és normal, les urnes evidentment són per al referèndum, ens sorprèn que no ho hagi vist abans, bravo fiscalia, ara us n’heu assabentat”, ha ironitzat Boya en roda de premsa al Parlament. De fet, ha assegurat que en tot cas els cuparies estarien inquiets si els urnes fossin per a unes eleccions autonòmiques. En aquest sentit ha advertit que la fiscalia actua sota una “lògica totalitària de perseguir les urnes i la democràcia”. D’altra banda ha assegurat que la condemna d’Estrasburg a l’Estat per la inhabilitació de l’expresident del parlament basc, Juan María Atutxa, constata que el sistema judicial espanyol “no compleix els estàndards europeus”.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI