Censuren l’anunci del Carnet Jove perquè hi apareix una senyera

Per primera vegada en anys, no hi haurà anunci del Carnet Jove degut al veto d'Autocontrol

Publicada: 20/06/2017 10:17h

Per inversemblant que sembli, l’anunci del Carnet Jove d’enguany ha estat vetat per Autocontrol. L’organisme d’abast estatal, ha considerat que “en el context social actual” això és propaganda política. L’escena per la qual ha exercit la censura, dura un parell de segons i s’hi pot veure un noi dalt d’un cim amb la senyera mentre s’escolta una veu que diu “nous desitjos, noves conquestes”. Autocontrol conclou que “tenint en compte el context social actual en el qual ens trobem, la difusió de l’anunci podria ser entesa per part del públic com un missatge de contingut polític”. A més, en l’informe que han fet, exigeixen la no difusió de l’anunci si no se suprimeix el pla amb la senyera.

FER UN COMENTARI