Rajoy avisa que “hem d’evitar tota temptació de desconnexió i aïllament”

Puigdemont defensa el reclam "econòmic i públic" de voler ser "connectats" amb el Corredor del Mediterrani , "un aliat per l'automoció"

Publicada: 13/05/2017 11:54h | Actualitzada: 12:20h

El president del govern espanyol, Mariano Rajoy, ha advertit que obrir-se al món implica “suprimir barreres i compartir “i que un futur en aquesta línia exigeix “innovació, ment oberta, esperit emprenedor”: “Per competir en un món global hem d’evitar tota temptació de desconnexió i aïllament”, ha arengat Rajoy davant de Carles Puigdemont, president de la Generalitat, en la inauguració de l’Automobile Barcelona, aquest divendres a la tarda. Minuts abans, en la seva intervenció, Puigdemont ha reclamant “atendre els desitjos de les institucions públiques i econòmiques de voler ser connectats amb el Corredor del Mediterrani”, una infraestructura que veu com una “aliat” per a l’automoció. És la primera vegada que es veuen des de la trobada de l’11 de gener.

FER UN COMENTARI