Puigdemont convoca una cimera de partits independentistes per dilluns

El president cita el dilluns a la tarda a totes les forces independentistes i sobiranistes

Publicada: 28/05/2017 10:49h | Actualitzada: 12:44h
El president Carles Puigdemont amb membres del govern en l'acte de compromís amb el referèndum

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha citat dilluns a la tarda totes les forces independentistes i sobiranistes a una cimera al Palau de la Generalitat. Ho ha anunciat la consellera de la Presidència, Neus Munté, en una entrevista a RAC1. Munté ha confirmat que hi hauria data i pregunta en un termini màxim de 15 dies, però sembla que l’anunci serà aquesta mateixa setmana.

L’objectiu, segons Munté, és dibuixar el full de ruta unilateral després de la negativa de l’executiu de Rajoy a negociar. Segons Munté, “serà una reunió amb les formacions polítiques amb representació parlamentària favorables al dret a decidir, per escoltar les seves posicions i també per avançar”. Sembla ser doncs, que la petició de les entitats perquè el Govern anunciï data i pregunta ha donat resultat.

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI