El PP demanarà a l’Ajuntament de Barcelona que s’adreci als ciutadans en català i castellà

Segons una enquesta que diuen que han encarregat, el 93,7% dels barcelonins estaria a favor d'un consistori bilingüe

El president del grup municipal del PP a l'Ajuntament de Barcelona, Alberto Fernández Díaz

El PP defensarà una iniciativa en les properes comissions de l’Ajuntament de Barcelona perquè el consistori s’adreci als ciutadans en català i en castellà en totes les seves notificacions. “Els barcelonins hem de decidir en llibertat en quin idioma ens relacionem amb el consistori, no pot ser que l’Ajuntament sigui bilingüe només per cobrar multes o per fer-nos pagar impostos”, ha argumentat el líder dels populars, Alberto Fernández Díaz, que ha explicat que el seu grup ha encarregat una enquesta que es va realitzar a finals d’abril a 400 persones de forma telefònica i el 93,7% dels enquestats han manifestat que estan a favor d’un ajuntament bilingüe.

COMPARTIR

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI