Margallo va proposar intervenir els Mossos per impedir el 9-N

L'exministre explica que va voler "prohibir" el procés participatiu i considera "un error" que Interior i el govern espanyol no acceptessin la seva proposta

L’exministre d’Afers Exteriors, José Manuel García Margallo, ha explicat aquest dimecres a Barcelona que quan formava part del govern espanyol va proposar al president, Mariano Rajoy, i al ministre de l’Interior, Jorge Fernández Díaz, que es “prohibís” la celebració del procés participatiu del 9-N, que s’intervinguessin els Mossos d’Esquadra durant 24 hores per requisar i destruir les urnes i les paperetes, i que, paral·lelament s’iniciés una “negociació” amb el Govern per reformar la Constitució, el blindatge dels drets lingüístics i un nou sistema de finançament. Per a l’exministre “va ser un error” no assumir la seva tesi i considerar-ho “una imprudència”.

COMPARTIR

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI