Joves catalans porten l’estelada en un torneig internacional de robòtica als EUA

És el torneig de la First Lego League que se celebra a San Diego (Califòrnia, EUA)

Publicada: 16/05/2017 13:36h
Els joves amb les famílies abans d'embarcar avui al matí a l'Aeroport del Prat

Després que un grup d’alumnes catalans hagin guanyat la final de la Universitat de Vic de la First Lego League i haver obtingut el “Premi Lego Education Robotics a les Joves Promeses” de la final nacional a Logronyo celebrada el passat 18 de març, aquests alumnes tindran l’oportunitat de viatjar als Estats Units d’Amèrica per disputar una final internacional on en seran els únics representants europeus.

L’equip VilaBots de Sant Pere de Vilamajor és un grup format per 7 nens i nenes d’entre 11 i 15 anys, que al darrere tenen cinc famílies. A tot l’Estat, han participat 12.000 nois i noies que formen part de 1.600 equips, dels quals només 51 s’han classificat per la final estatal, i que d’aquests, 20 són catalans.

Les famílies, fins ara han assumit el cost de totes les despeses, però per aquest viatge als EUA han demanat ajuda a tots aquells que la puguin aportar.

FER UN COMENTARI