El Govern acorda sol·licitar formalment a l’Estat l’obertura de negociacions per al referèndum

Munté explica que l'executiu traslladarà la petició a Rajoy "en els propers dies"

Publicada: 23/05/2017 17:10h | Actualitzada: 18:04h

El Govern ha aprovat aquest dimarts sol·licitar “formalment” al govern espanyol l’obertura de negociacions sobre “els termes i les condicions” del referèndum. Així ho ha explicat la consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Neus Munté, en la roda de premsa posterior al Consell Executiu i el dia després de la conferència a Madrid. Munté ha avançat que en els “propers dies” la sol·licitud aprovada avui s’adreçarà al president del govern espanyol, Mariano Rajoy. I ha afegit que la petició es basa en les resolucions aprovades al Parlament per àmplies majories i en la recollida de suports del Pacte Nacional pel Referèndum.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI