Els eurodiputats denuncien a la Comissió Europea la querella contra Borràs per la compra d’urnes

Els parlamentaris reclamen una investigació sobre la situació de “l’estat de dret a Espanya” per les “sospites” d’interferències polítiques en el sistema judicial

Publicada: 17/05/2017 19:12h | Actualitzada: 20:40h

Dotze eurodiputats de sis països han denunciat aquest dijous a la Comissió Europea la querella de la fiscalia espanyola contra la consellera de Governació, Meritxell Borràs, i el secretari general del seu departament, Francesc Esteve. En una pregunta parlamentària, els eurodiputats demanen a la CE si es planteja “iniciar una investigació sobre la salut de l’estat de dret a Espanya”. “El fiscal ha actuat contra Borràs tal com el portaveu del govern espanyol, Iñigo Méndez de Vigo, va anunciar fa uns dies, despertant les sospites d’interferències polítiques en el sistema judicial”, lamenten els parlamentaris.

FER UN COMENTARI