Les empreses fabricants d’urnes no tenen por a represàlies i optaran a fer-ne pel referèndum

Algunes empreses però, valoraran el cas amb els seus advocats abans de decidir si es presenten al procés de licitació

Diverses empreses fabricants d’urnes tenen previst presentar-se al procés de licitació per fabricar-ne per al referèndum. Preguntades per l’ACN, quatre companyies del sector amb seu a Catalunya han manifestat que no tenen “cap por” a patir represàlies judicials, malgrat que la Fiscalia General de l’Estat té previst presentar una querella quan la Generalitat liciti la compra de les urnes. Per la seva part, altres companyies valoraran el cas amb els seus advocats abans de decidir si s’hi presenten, com és el cas de la madrilenya Jmg Metacrilato. Una altra empresa consultada, l’aragonesa Metacrilatos Zaragoza, S.L., desconeixia l’acord marc publicat per la Generalitat per a la compra d’urnes.

COMPARTIR

1 COMENTARI

  1. Excelent,i andevant, ancara que ara mateix he llegit que el TC acaba de anu-la la llei de consultas, vaya merda de Tribunals y de govern espanyol,

FER UN COMENTARI